Teamspelers gezocht voor een geweldig kerstdiner

 

Dimence Groep gaat meehelpen een Kerstdiner te organiseren. We zoeken vijf mensen die samen een team kunnen vormen om de kar te trekken.

In navolging van GGz Eindhoven gaat Dimence Groep dit jaar op kerstavond een diner organiseren voor eenzame mensen. Het is de bedoeling om dit te doen in samenwerking met een club uit het betaald voetbal. We krijgen hierbij hulp van Senne Pol (hulpverlener) en Jan Reker (oud-trainer van PSV). Zij organiseren dit jaar al weer voor het vierde keer dit diner en met veel succes:

Eerste Kerstdiner GGzE 2015
Cliëntparticipatie in voorbereiding van Kerstdiner 2017

Ervaringen dinergasten Kerstdiner 2017

Doel van het kerstdiner is het aanbieden van een mooie avond aan mensen die zich eenzaam voelen en het fijn vinden om onder de mensen zijn. Mogelijk kan het kersdiner een start zijn van meer initiatieven om eenzaamheid voor deze mensen te verminderen.

Hoewel er voor het organiseren een draaiboek beschikbaar is, vraagt het de nodige voorbereiding. Daarom willen we vóór 1 september  een team van vijf mensen formeren die deze kar gaan trekken. Dit kunnen medewerkers zijn, maar ook cliënten, patiënten of vrijwilligers of naasten

Wat we zoeken in mensen:

  • Organisatietalent

  • Creativiteit

  • Initiatief nemen binnen een samenwerking

  • Vermogen tot aansturen van mensen en processen

  • Flexibiliteit

  • (gemiddeld) 1,5 uur per week van je tijd in de periode september – december. (waarbij het in het begin wat meer en richting het Kerstdiner wat meer zal zijn.

 

Wat we bieden:

Een supermooie ervaring en deelname aan een evenement dat bedoeld is om eenzaamheid te verminderen en dat hopelijk uit gaat groeien tot een jaarlijkse traditie.

 

Geïnteresseerd of vragen? : deeljeovervloed@dimencegroep.nl

Je mag ook bellen met Hanneke Hermkens (06-1231 144)  of Dirk Dijkslag, (0570-604483)  overvloedcoördinatoren.

 

De bronafbeelding bekijken